Stikkelsbærgele
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl stikkelsbærrene og kom dem i en gryde med vand.
Kog til stikkelsbærrene brister.
Hæld dem til afdrypning i en saftpose eller et rent klæde over en sigte natten over.
Mængden af den afdryppede saft måles. Til hver liter siet saft: 1000 gram sukker. Bring saften i kog og rør sukkeret i lidt ad gangen. Lad saften koge, til den kan bestå geleprøven og er lyserød. Skum af. Kom geleen i rengjorte, små glas. Læg et rent klæde over og lad geleen køle af. Luk glassene til, når geleen er stivnet. Opbevares mørkt og køligt. |
|
Opskriften er vist 38149 gange,
og udskrevet 567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Bitten Vandborg - 2013-10-20 20:50:13 Kan man bruge banan i stedet for? Nanna - 2012-07-17 19:14:35 Hvad er geleprøven? karen - 2008-06-23 05:18:04 geleen bliver smukt svagt rosa og smager vidunderligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne