Brombærmousse
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Husblasen udblødes i koldt vand.
Sukker og æggeblommer piskes hvidt. Æggehviderne piskes seje og luftige. Fløden piskes til flødeskum. Æggeblommer, æggehvider og flødeskum vendes sammen. Husblasen smeltes ved svag varme i en gryde i det vand der hænger ved. Den smeltede husblas vendes i cremen i en tynd stråle under konstant omrøring. Brombær hakkes og vendes i straks efter husblasen. Moussens fyldes i portionsglas og stilles koldt. Moussen pyntes med friske brombær og evt. mynteblade. |
|
Opskriften er vist 24868 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne