Brombærmousse

Brombærmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brombærmousse, billede 4 Brombærmousse, billede 1 Brombærmousse, billede 2 Brombærmousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Brombær, friske
   
Opskrift:
Husblasen udblødes i koldt vand.

Sukker og æggeblommer piskes hvidt.
Æggehviderne piskes seje og luftige.
Fløden piskes til flødeskum.
Æggeblommer, æggehvider og flødeskum vendes sammen.

Husblasen smeltes ved svag varme i en gryde i det vand der hænger ved. Den smeltede husblas vendes i cremen i en tynd stråle under konstant omrøring.

Brombær hakkes og vendes i straks efter husblasen. Moussens fyldes i portionsglas og stilles koldt.

Moussen pyntes med friske brombær og evt. mynteblade.





karakterer:
Opskriften er vist 24875 gange,
og udskrevet 680 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6119 (1456 kcal)
KJ pr. Pers. 1223 (291 kcal)
Vægt ialt 717 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 852 KJ (203 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 18.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu