Figenmarmelade

Figenmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Figenmarmelade, billede 4 Figenmarmelade, billede 1 Figenmarmelade, billede 2 Figenmarmelade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Figner friske
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Opskrift:
Sukker, vand og vanillen sættes over en gryde og koges i 3 minutter.

Fignerne skæres i kvarte og koges svagt i 15 minutter under konstant omrøring. Det sidste minut tilsættes citronsaften.

Det hældes på glas og afkøles.





karakterer:
Opskriften er vist 153396 gange,
og udskrevet 2380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8153 (1941 kcal)
KJ pr. Portion 8153 (1941 kcal)
Vægt ialt 1095 gram
Vægt pr. Portion 1095 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 744 KJ (177 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-10-29 12:59:38
SÅ LET at lave og vi nyder den meget… MUMS

  -   2021-10-14 15:33:53
Lyder lækkert. Skal prøves i morgen.

  -   2018-08-17 19:18:12
Super god selv vores minste barnebarn kan lide den. 😄

  -   2018-08-05 12:39:56
Alt for meget sukker i. Anvendte 2,5 gange så mange figner samt 5 gange så meget citron og den er stadig for sød!

  -   2017-09-10 20:50:52
For meget sukker til mig. Har diabetisk 2

  -   2015-08-30 19:18:38
Der er alt for meget sukker i..Næste gang vil jeg prøve kun at komme halvdelen af sukkeret i.

  -   2007-09-11 17:40:32
Supergod med rådet fra Heidi

  -   2005-01-01 01:01:01
Supergod - men tilsæt extra vanilie og et drys kanel!