Brombæris med hvid chokoladesauce
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Brombærrene skylles, dryppes af og pureres. Æggene deles i blomme og hvide. Blommerne røres skummende med sukker, vaniliesukker og kardemomme. Massen fyldes i en metalform, dækkes til og fryses halvstiv.
Æggehviderne piskes stive.
2 1/2 dl fløde piskes stiv.
Æggehvider og flødeskum vendes i æggecrémen sammen med brombærpureen, og massen fryses i 3 timer Chokoladen brækkes i mindre stykker, smeltes i vandbad (eller mikroovn) og blandes med resten af fløden samt rom.
Brombærisen anrettes i kugler på desserttallerkener og omgives af den varme hvide chokoladesauce. |
|
Opskriften er vist 24371 gange,
og udskrevet 702 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-30 11:18:00 Super lækker is. og fungere absolut også i ismaskinen, hvor snaps, hvider og flødeskum bare blandes og hældes i ismaskinen. b.j.malmos - 2007-09-10 16:47:35 helt vil lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne