Brombæris med hvid chokoladesauce

Brombæris med hvid chokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.brombær
3 æg
100 g.sukker
1 spsk.Vaniljesukker
1 nipkardemomme
4 dl.piskefløde
200 g.hvid chokolade
2 spsk.hvid rom
 
Opskrift:
Brombærrene skylles, dryppes af og pureres. Æggene deles i blomme og hvide. Blommerne røres skummende med sukker, vaniliesukker og kardemomme. Massen fyldes i en metalform, dækkes til og fryses halvstiv. Æggehviderne piskes stive. 2 1/2 dl fløde piskes stiv. Æggehvider og flødeskum vendes i æggecrémen sammen med brombærpureen, og massen fryses i 3 timer Chokoladen brækkes i mindre stykker, smeltes i vandbad (eller mikroovn) og blandes med resten af fløden samt rom.

Brombærisen anrettes i kugler på desserttallerkener og omgives af den varme hvide chokoladesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 24371 gange,
og udskrevet 702 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-30 11:18:00
Super lækker is. og fungere absolut også i ismaskinen, hvor snaps, hvider og flødeskum bare blandes og hældes i ismaskinen.

  -   2007-09-10 16:47:35
helt vil lækker