Jocondebunde

Jocondebunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hele æg (ca. 4 æg)
200 g.æggehvider (ca. 5 æg)
200 g.sukker
150 g.mandler
100 g.hvedemel
50 g.smeltet smør
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 235 grader. Pisk de hele æg grundigt, luftigt og skummende med 150 gr. sukker. Skold, smut og hak mandlerne meget fint. Tilsæt mandlerne. Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret. Vend lidt af de stiftpiskede æggehvider i æggemassen. Vend forsigtigt resten af æggehviderne i. Tilsæt til sidst det smeltede smør. Bred dejen ud på bagepapir eller Silpat lignede materiale i ca. 5 mm tykkelse og bag i ca. 10 minutter til bunden føles fast. Skær to cirkler ud af dejen på størrelse med den springform bavaroisen skal bygges op i.

NB! Resultatet bliver udmærket så længe dejens tykkelse ikke overstiger 1 cm før bagningen. Har du varmluftovn kan du naturligvis fordele dejen på to plader. Jocondebunde flækkes ikke før de lægges sammen med creme eller mousse.

Denne portion giver med lidt god vilje 4 bunde. De to som bliver tilovers kan fryses ned eller opbevares 8 dage i en pose eller i husholdningsfilm (polyethylen) i køleskabet for at blive lagt sammen med andre cremer på et senere tidspunkt.





karakterer:
Opskriften er vist 6908 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu