Jocondebunde
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 235 grader. Pisk de hele æg grundigt, luftigt og skummende med 150 gr. sukker. Skold, smut og hak mandlerne meget fint. Tilsæt mandlerne. Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret. Vend lidt af de stiftpiskede æggehvider i æggemassen. Vend forsigtigt resten af æggehviderne i. Tilsæt til sidst det smeltede smør. Bred dejen ud på bagepapir eller Silpat lignede materiale i ca. 5 mm tykkelse og bag i ca. 10 minutter til bunden føles fast. Skær to cirkler ud af dejen på størrelse med den springform bavaroisen skal bygges op i.
NB! Resultatet bliver udmærket så længe dejens tykkelse ikke overstiger 1 cm før bagningen. Har du varmluftovn kan du naturligvis fordele dejen på to plader. Jocondebunde flækkes ikke før de lægges sammen med creme eller mousse. Denne portion giver med lidt god vilje 4 bunde. De to som bliver tilovers kan fryses ned eller opbevares 8 dage i en pose eller i husholdningsfilm (polyethylen) i køleskabet for at blive lagt sammen med andre cremer på et senere tidspunkt. |
|
Opskriften er vist 6949 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne