Lammebov med flødeost 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven gnides med salt og peber og smøres med flødeost. Kartoflerne skæres i tynde skiver, som fordeles i bunden af en lille bradepande. Bouillon hældes ved, og lammeboven lægges på en rist over kartoflerne. Stilles i ovnen ca. 1 time ved 200 grader C, til kød og kartofler er mørt.
Kødet skæres i skiver og serveres med kartoflerne, grøn salat og eventuelt hvidløgsflutes. |
|
Opskriften er vist 9639 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne