Brombær cheesecake

Brombær cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Brombær cheesecake, billede 4 Brombær cheesecake, billede 1 Brombær cheesecake, billede 2 Brombær cheesecake, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Brombærsirup:
600 gram Brombær, friske
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bund:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Digestive kiks 1 Digestive kiks vejer ca. 12 gram.
   
  Fyld:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Brombærsirup
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Gele:
  Brombærsirup
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Opskrift:
Brombærsirup:
Kog brombær, sukker, citronsaft og vand sammen i 10 min. Afdryp saften i en fintmasket sigte eller et klæde og lad den køle af.

Bund:
Smelt smørret. Kiksene kommes i plastpose og knuses med en kagerulle. blandes i det smeltede smør. Hæld blandingen i en springform ca. 19 cm. og stil den koldt.

Fyld:
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter.
Rør flødeost, cremefraiche, vaniljekorn fra stangen og flormelis sammen. Pist fløden og bland det i resten af cremen. Husblasen knuges fri for væde, smelt den i lidt af brombærsiruppen, bland den med 2 dl. brombærsirup og pisk den hurtigt i cremen med en elpisker. Hæld cremen over kiksene i springformen, og stil den koldt.

Gele:
Sæt husblasen i blød i 5 minutter. Husblasen knuges fri for væde, smelt den i lidt af brombærsiruppen, bland den med 2 dl. brombærsirup. Hæld geleen over når den begynder at stivne.





karakterer:
Opskriften er vist 17042 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 23225 (5529 kcal)
KJ pr. Pers. 2903 (691 kcal)
Vægt ialt 2198 gram
Vægt pr. Pers. 274 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1056 KJ (251 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 33.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu