Brombær cheesecake
Hovedingrediens : Bær - Brombær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brombærsirup:
Kog brombær, sukker, citronsaft og vand sammen i 10 min. Afdryp saften i en fintmasket sigte eller et klæde og lad den køle af. Bund: Smelt smørret. Kiksene kommes i plastpose og knuses med en kagerulle. blandes i det smeltede smør. Hæld blandingen i en springform ca. 19 cm. og stil den koldt. Fyld: Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter. Rør flødeost, cremefraiche, vaniljekorn fra stangen og flormelis sammen. Pist fløden og bland det i resten af cremen. Husblasen knuges fri for væde, smelt den i lidt af brombærsiruppen, bland den med 2 dl. brombærsirup og pisk den hurtigt i cremen med en elpisker. Hæld cremen over kiksene i springformen, og stil den koldt. Gele: Sæt husblasen i blød i 5 minutter. Husblasen knuges fri for væde, smelt den i lidt af brombærsiruppen, bland den med 2 dl. brombærsirup. Hæld geleen over når den begynder at stivne. |
|
Opskriften er vist 17040 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne