Eddikesyltede brombær
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : |
|
|
Kog en lage af vineddike, vand, sukker og krydderier. Læg bærrene i en skål og overhæld dem med den kogende lage. Tag bærrene op med en hulske og læg dem i skoldede glas. Kog lagen igennem i 5 min., hæld den over bærrene og luk glassene straks. Servér til kolde eller varme kødretter.
|
|
Opskriften er vist 14121 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer birthe - 2012-08-26 16:05:18 Jeg har lavet eddikesyltede brombær, hvor der har været mange brombær hvor jeg bor. De er rigtig gode i en salat med bæler i tynde skiver og fetaost i. Kan varmt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne