Brombærkager
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tilsæt rommen. Knug vandet fra husblassen og smelt den i vandbad. Lad den afkøle lidt og rør den så i æggesnapsen. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde, men ikke stive creme. Skyl brombærrene og tag lidt fra til pynt. Fordel resten af brombærrene i bunden af skallerne. Dæk dem med creme. Pisk fløden stiv. Fyld flødeskummet i en sprøjtepose og fordel det på kagerne. Pynt kagerne med resten af brombærrene samt valnødder. |
|
Opskriften er vist 22238 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne