Brombærcoulis - Brombær coulis
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og sukker bringes i kog og småkoger til sukkeret er helt opløst.
Afkøles.
Brombær og sukkerlage blendes og anvendes og presses gennem en sigte. Andvendes som creme til desserter. |
|
Opskriften er vist 117879 gange,
og udskrevet 906 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-03 18:12:06 nemt og lækker blandt andet til is:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne