Syltede brombær
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rensede bær overhældes med citronsaften, bringes langsomt i kog under låg og koges ved svag varme 5 min. under forsigtig omrøring. Når der er slukket, røres sukker og atamon i. Syltetøjet hældes i varme skyllede glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 65254 gange,
og udskrevet 1615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Margrethe THyrring - 2020-11-07 10:37:11 Alletiders opskrifter jeg bruger dem meget både i syltning og madlavning Kirsten - 2011-09-06 12:09:57 God opskrift. Brugte lidt mørk balsamico-eddike i st f citronsaft ( havde det ikke lige på lager i sommerhuset) Fung fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne