Brombær med råcreme
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene drysses med sukker. De skal trække i 10 minutter.
Rør æggeblommerne med sukker og vanillesukker og tilsæt den stiftpiskede fløde. Bærrene fordeles i 4 skåle og råcremen serveres til. |
|
Opskriften er vist 98014 gange,
og udskrevet 1459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (39 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-16 11:36:02 Du kan godt bare spise råcremen men det er bestemt ikke det sundest valg :D Prøv med noget frugsalat istedet :P Så kan man også komme i lige hvad man kan lide. halmballen - 2008-09-05 09:09:40 Den suverænt bedste og hurtigste dessert jeg længe har smagt !! Man kan evt. servere den i høje isglas og putte knuste mandel makroner i bunden - mumz !! Rosa - 2008-04-21 19:14:12 Jamen, vis man nu bare vil have råcreme? kan man godt bare spise det "råt" så? Anne - 2007-05-03 16:56:39 super lækker råceme - mums mie - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift men brombær er ikke lige mig men hvis en havde været til appelsin eller jrdbær havde den nok været perfekt. ;o) :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne