Yoghurtis med hindbærsauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne lyse og cremede med sukker. Tilsæt mandler og yoghurt. Pisk æggehviderne stive med et rent og tørt piskeris og vend dem i yoghurtmassen. Pisk fløden stiv og vend også den i massen. Stil massen i fryseren. Pisk den igennem ca. hver halve time. Når den er tyk som grød, hældes dem i en form på godt en liter og stilles fryseren til den er helt stiv. Ved serveringen vendes isen ud på et fad. Blend hindbær med flormelis.
|
|
Opskriften er vist 19594 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tobias - 2012-08-26 17:45:22 Jeg synes godt i måtte have hindbær sauce for sig selv OGSÅ! Og sådan noget hindbær coli |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne