Yoghurtis med hindbærsauce

Yoghurtis med hindbærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggeblommer
100 g.sukker
75 g.smuttede hakkede mandler
5 dl.yoghurt
2 æggehvider
1 dl.piskefløde
 
 Hindbærsauce:
250 g.optøede frosne hindbær
50 g.flormelis rørt i lidt vand
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne lyse og cremede med sukker. Tilsæt mandler og yoghurt. Pisk æggehviderne stive med et rent og tørt piskeris og vend dem i yoghurtmassen. Pisk fløden stiv og vend også den i massen. Stil massen i fryseren. Pisk den igennem ca. hver halve time. Når den er tyk som grød, hældes dem i en form på godt en liter og stilles fryseren til den er helt stiv. Ved serveringen vendes isen ud på et fad. Blend hindbær med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 19594 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-26 17:45:22
Jeg synes godt i måtte have hindbær sauce for sig selv OGSÅ! Og sådan noget hindbær coli