Yoghurtis med jordbær
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Friske jordbær nippes og skylles, hvis det er nødvendigt. Frosne jordbær skal bare tøs op.
Mos bærrene og purér dem om nødvendigt gennem en sigte.
Rør denne jordbærpuré godt med flormelis, yoghurt og eventuelt frisk limesaft.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i yoghurtmassen.
Kom den færdige isblanding i ismaskinen eller i en metalskål, som stilles i køleskabets frostafdeling eller i dybfryser.
Isen skal fryse 20-40 minutter i en ismaskine, 2-3 timer i køleskab eller fryser, og i det sidste tilfælde skal den piskes igennem med et piskeris hver halve time, så isen kan blive blød.
Isen kan serveres med frugt, frugtsauce, flødeskum og eventuelt vafler til.
|
|
Opskriften er vist 15756 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne