Vanilleis uden æg på bærcoulis

Vanilleis uden æg på bærcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3.5 dl.økologisk sødmælk
50 g.sukker
1 flækket vanillestang
1 stk.kanel hel
1.25 dl.sød kondenseret mælk (fås på dåse)
2.5 dl.piskefløde
 
 Coulis:
300 g.blandede brombær og solbær
100 g.sukker
 
Opskrift:
Bland de fire første ingredienser, opvarm dem langsomt til kogepunktet og lad blandingen blive kold. Fisk vanille og kanel op, tilsæt de to sidste ingredienser og frys massen tyk i en ismaskine. Kom den i en alubakke og sæt den i fryseren mindst et døgn. Coulis: Kog bær og sukker med ½ dl vand i et par minutter. Afkøl og mos alt gennem en si. Server isen med coulis.





karakterer:
Opskriften er vist 14280 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu