Vanilleis uden æg på bærcoulis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : |
|
|
Bland de fire første ingredienser, opvarm dem langsomt til kogepunktet og lad blandingen blive kold. Fisk vanille og kanel op, tilsæt de to sidste ingredienser og frys massen tyk i en ismaskine. Kom den i en alubakke og sæt den i fryseren mindst et døgn.
Coulis:
Kog bær og sukker med ½ dl vand i et par minutter. Afkøl og mos alt gennem en si. Server isen med coulis.
|
|
Opskriften er vist 14280 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne