Lammeryg med tomatkompot og friterede rodfrugter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Lammeryggen skæres ud og brunes. Steges i ovnen til kødet er let rosa (man kan med fordel stege lammeryggen med lidt rosmarin eller timian). Tomater afskindes og kernerne fjernes, skæres i passende stykker. Bacon ristes i lidt olivenolie, og tomatstykkerne tilsættes, simrer til tomaterne er kompot og smages til med hvidløg. Rodfrugter skæres i tynde skiver og friteres i olivenolie. Anretning: Tomatkompotten lægges i bunden af en varm tallerken, og lammeryggen anrettes ovenpå. Friterede rodfrugter anrettes omkring lammeryggen.
|
|
Opskriften er vist 14341 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne