Valnøddeis med appelsinsalat
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Valnødderne hakkes, og saften fra appelsinerne hældes over. Det trækker i et par timer. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Fløden piskes let. Valnødderne, æggemassen og fløden blandes, og det kommes i forme og fryses.
Appelsinsalat: Sukkeret smeltes på en pande. Valnødderne kommes i og vendes rundt, til de er karamelagtige. Valnødderne hældes på et stykke oliesmurt bagepapir og afkøles. Valnødderne snittes fint og blandes med fint snittet appelsinskal og appelsinstykker.
Anretning: Valnøddeisen skæres i skiver og pyntes med appelsinsalaten. |
|
Opskriften er vist 11017 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Skagen - 2010-03-17 09:30:32 Det var en rigtig god oplevelse, frisk med appelsinsalaten var gæsternes kommentarer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne