Tofarvet isbombe
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Bland æggeblommer og piskefløde langsomt i en lille gryde. Pisk konstant under tilsætning af citronskal og kaffe. Det må ikke koge, så skiller det. Når cremen tykner, slukkes og der røres 2 min. mere. Tilsæt så sukkeret og rør igen. Si massen, frys den og omrør efter 1 time. Kommes i en skål med en mindre skål i, til at danne et hul i midten. Fryses 6 timer.
Mælk, fløde og vanillestang bringes langsomt i kog. Æggeblommer og sukker piskes lysegult og tilsættes under piskning, hvorefter det hele varmes langsomt op til det tykner.
100 g chokolade smeltes over vandbad, resten hakkes. Den smeltede chokolade røres i flødecremen, der fryses 1 time. Omrøres med hakket chokolade, fyldes i det hul den anden skål har skabt efter at være fjernet og fryses igen 6 timer. Pyntes med høvlet chokolade og flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 11474 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer kage - 2005-01-01 01:01:01 jag syndes ad jag er maget saj !!!! de syndes jag i vert fall selv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne