Blommechutney med æbler og rosiner
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær blommerne i både, kasser blommestenene.
Skræl æblerne, og fjern kernehuset.
Skær æbler og løg i både.
Rist krydderierne i en tør gryde. Tilsæt de øvrige ingredienserne, og lad dem simre i 30-40 minutter, indtil chutneyen tykner. Smag til undervejs, og tilsæt evt. mere sukker eller flere krydderier. Hæld chutneyen på skolede glas skyllet med Atamon. Tips: Spis blommeshutneyen til f.eks. karryretter og ost. |
|
Opskriften er vist 46148 gange,
og udskrevet 1313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer poul sartor - 2009-11-08 20:44:19 jeg har tilsat 75 gr tørrede dadler, 4 grønne kardemommekapsler og 1 tskf gule sennepsfrø. Desuden har jeg brugt 4 forskellige små chilier og rørsukker.En halv stang kanel fik lov at koge med i gryden og de atamonskyllede glas blev stænket med lidt gin, dels for konserveringens skyld, men også fordi jeg var løbet tør for enebær. To fluer med et smæk og med et skønt resultat. Super chutney !!! anonym - 2009-10-28 19:27:09 Rigtig god til at give enhver ret et pift. Krydret og lækker. Min chutney har holdt sig i køleskabet i månedsvis. Jeg puttede mindre sukker i end anbefalet, og den var rigeligt sød. Tina - 2009-09-09 12:00:09 Hvor længe kan chutneyen holde sig? :) Connie - 2005-01-01 01:01:01 Herlig chutney, lidt mindre sukker er ok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne