Lasagne af sprængt lammeskank, hvidkål og kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Indsendt : Red : |
|
|
Sprængt skank koges til den er mør (ca. 1 1/2 time) Rå løg, blancheret hvidkål og kartoffelskiver lægges skiftevis med det sprængte skankekød i en bageform, evt. ildfast fad, og bages tildækket i ovnen ved 150 grader i ca 1 time. Skæres i skiver ved anretningen.
Skræl artiskokkerne. Gnid dem med citron og skær dem i "både". Savoykål og squash blancheres. Grøntsagerne svinges på en pande og krydres med salt. |
|
Opskriften er vist 13305 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-04-10 20:28:35 Flot at kalde det lasagne, skuffende naar det er det man soeger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne