Lasagne af sprængt lammeskank, hvidkål og kartofler

Lasagne af sprængt lammeskank, hvidkål og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 sprængt lammeskank
1 stortløg
0.25 hvidkål
2 storekartofler i skiver
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Sprængt skank koges til den er mør (ca. 1 1/2 time) Rå løg, blancheret hvidkål og kartoffelskiver lægges skiftevis med det sprængte skankekød i en bageform, evt. ildfast fad, og bages tildækket i ovnen ved 150 grader i ca 1 time. Skæres i skiver ved anretningen.

Skræl artiskokkerne. Gnid dem med citron og skær dem i "både". Savoykål og squash blancheres.

Grøntsagerne svinges på en pande og krydres med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 13305 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-10 20:28:35
Flot at kalde det lasagne, skuffende naar det er det man soeger