Henkogte blommer med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Halver blommerne, og fjern stenene.
Kog en lage af vand, sukker og kanel.
Læg de halve blommer i skoldede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og hæld lagen over, så der er 3 cm. til kanten.
Luk glassene til.
Stil glassene i en gryde, og fyld den med vand, så det syltede produkt i glassene er dækket.
Lad blommerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter.
Når glasset er åbnet, skal blommerne spises i løbet af nogle dage.
De henkogte blommer smager godt sammen med is, pandekager og til ost.
|
|
Opskriften er vist 16129 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne