Henkogte blommer med kanel

Henkogte blommer med kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.store blommer
400 g.sukker
1 l.vand
2 kanelstænger a ca. 5 cm.
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Opskrift:
Halver blommerne, og fjern stenene. Kog en lage af vand, sukker og kanel. Læg de halve blommer i skoldede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og hæld lagen over, så der er 3 cm. til kanten. Luk glassene til. Stil glassene i en gryde, og fyld den med vand, så det syltede produkt i glassene er dækket. Lad blommerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Når glasset er åbnet, skal blommerne spises i løbet af nogle dage. De henkogte blommer smager godt sammen med is, pandekager og til ost.





karakterer:
Opskriften er vist 16129 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu