Agurke relish
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : |
|
|
Skær agurk i løg i bittesmå tern.
Giv eddiken et opkog med vand, sukker og sennepsfrø.
Hæld grøntsagerne i, og lad det hele koge i ca. 1 minut.
Tilsæt dildspidserne, og smag relishen til med friskkværnet peber.
Hæld agurkerelishen på skoldede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk glassene til med det samme.
Spis relishen til alt fra leverpostej til hotdogs. |
|
Opskriften er vist 53500 gange,
og udskrevet 1129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Maj - 2016-08-09 16:51:03 Der skal intet vand i. Agurker afgiver en del AH - 2010-10-04 13:37:35 Jeg brugte 1 dl vand og tilsatte desuden 1-2 tsk. salt. Kirsten - 2009-10-05 15:40:40 Hvor er vandet? Hvor meget skal der i? anonym - 2005-01-01 01:01:01 der mangler angivelse af vandmængden,og jeg brugte minder sukker. ellers god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne