Agurkerelish
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : |
|
|
Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde.
Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike.
Kog lagen i 2 min.
Tag gryden af varmen og tilsæt løgene.
Stil dem tildækket i køleskabet i ½ time.
Flæk agurkerne og fjern kernerne.
Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt.
Skyl efter 5 min. agurkerne i koldt vand.
Pres dem fri for væde i en sigte.
Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.
|
|
Opskriften er vist 39957 gange,
og udskrevet 876 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Power - 2020-05-07 17:40:30 Nemt at lave og en skøn relish til alsidigt brug.🤗 Kristoffer - 2018-07-05 19:53:36 God opskrift fra Karolines Køkken - mad til unge Jane - 2017-10-23 13:56:38 super let og virkelig god smag. Hele familien kan spise med. Altid glad for de gode afprøvede opskrifter fra "Alletiders kogebog" susanne - 2016-08-05 09:23:22 Dejlig forfriskende. Kan bruges til alt. Ikke stærk, nem at lave :-) bøn appetit kokken - 2008-10-20 12:40:57 den lyder lækker,men minder gevaldig meget om denne her fra arla... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne