Lammeryg stegt med rosmarin

Lammeryg stegt med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.lammeryg (2 ben i alt 120 gr pr stk)
1 hjerte
125 g.lever
1 mørbrad
1 mini Savoykål
8 smågulerødder
2 artiskokbunde
4 squash med blomst
 
 
Opskrift:
Lammeryggene steges på en tør pande, med friske rosmarinkviste, til fedtet er sprødt og gyldent. Krydr med salt og peber og læg yderligere nogle rosmarinkvistene på ryggene. Sæt stegene i ovnen ved 185 grader i 8 min. Hjertet brunes og sættes i ovnen i 5 min. Ryg og hjerte skal trække min. 15 minutter inden servering. Mørbraden og lever steges på panden og skal trække min. 10 minutter inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 18069 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu