Lammeryg stegt med rosmarin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Lammeryggene steges på en tør pande, med friske rosmarinkviste, til fedtet er sprødt og gyldent. Krydr med salt og peber og læg yderligere nogle rosmarinkvistene på ryggene. Sæt stegene i ovnen ved 185 grader i 8 min. Hjertet brunes og sættes i ovnen i 5 min. Ryg og hjerte skal trække min. 15 minutter inden servering. Mørbraden og lever steges på panden og skal trække min. 10 minutter inden servering.
|
|
Opskriften er vist 18069 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne