Fransk smørcreme

Fransk smørcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
160 g.sukker
0.75 dl.vand
1 æg
2 æggeblommer
250 g.blødt usaltet smør
0.5-1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Kog en sukkerlage af sukker og vand til det bløde kuglestadie. Pisk æg og æggeblommer godt med elpisker. Hæld sukkerlage i æggene i en tynd stråle langs skålens kant, mens der fortsat piskes. Pisk til blandingen er blevet lyst og cremede.

Pisk smørret i lidt ad gangen. Sørg hele tiden for at smørret bliver pisket ind i æggene, inden der tilsættes mere. Pisk vanille i.

Cremen kan holde sig et par dage på køl.





karakterer:
Opskriften er vist 30375 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-13 22:31:53
hvad mener de med til det bløde kuglestadie?