Chiboustercreme
Indsendt : Red : |
|
|
Lav en creme af mælk, æggeblommer, 50 g. sukker og majsstivelse.
Dæk cremen med film og køl den af.
Tilbered en sukkerlage af resten af sukkeret og vand. Kog til en dråbe af sukkerlagen kan rulle til en blød kugle. Lad det svale af. Pisk sukkerlagen i de stiftpiskede æggehvider lidt ad gangen. Udblød husblasen i koldt vand. Smelt husblasen i vandbad. Rør husblas og vanillesukker i vanillecremen og fold marengsen i til sidst. Brug cremen som fyld i kager og desserter. Tips: Cremen har navn efter konditoren, som opfandt cremen. |
|
Opskriften er vist 11708 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne