Vanillecreme
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm mælk langsomt op.
Tag gryden fra varmen og køl mælken lidt af.
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker lyst og rør majsstivelse i. Tag vanillestangen op af mælken og rør og rør mælken i æggeblandingen. Hæld cremen tilbage i gryden og varm den langsomt op under omrøring til den jævner. Kog saucen 1 minut under omrøring. Hæld cremen i en skål, læg film eller folie over og køl den af. Pisk cremen igennem inden den bruges. |
|
Opskriften er vist 35219 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne