Kaffesauce

Kaffesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
60 g.kaffebønner
5 dl.mælk
2 spsk.majsstivelse
2 spsk.sukker
45-60 g.rosiner
4 spsk.lys rom
 
Opskrift:
Varm kaffe og mælk til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt. Bland lidt af mælken med majsstivelsen og sukker. Varm resten af mælken op til lige inden kogepunktet. Si kaffebønnerne fra. Pisk mælken i sukkerblandingen. Kom det tilbage i gryden og varm op, til saucen koger. Tag gryden fra varmen. Lidt rom eller kaffelikør kan tilsættes. Udblød rosinerne en halv time i rom inden de tilsættes.





karakterer:
Opskriften er vist 10459 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu