Kaffesauce
Indsendt : |
|
|
Varm kaffe og mælk til kogepunktet.
Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt.
Bland lidt af mælken med majsstivelsen og sukker.
Varm resten af mælken op til lige inden kogepunktet.
Si kaffebønnerne fra.
Pisk mælken i sukkerblandingen.
Kom det tilbage i gryden og varm op, til saucen koger.
Tag gryden fra varmen.
Lidt rom eller kaffelikør kan tilsættes.
Udblød rosinerne en halv time i rom inden de tilsættes.
|
|
Opskriften er vist 10511 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne