Hvid chokoladesauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Varm sukker og vand, til sukkeret er smeltet.
Bring det i kog og tag gryden fra varmen.
Tilsæt chokoladen og rør rundt, til chokoladen er smeltet.
Rør fløden i og server cremen med det samme.
|
|
Opskriften er vist 13772 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sidra - 2018-05-26 03:49:04 I hvor mange dage er den holdbar? :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne