Chokoladesauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Brug en god chokolade til denne sauce.
Varm sukker og vand op, til sukkeret er smeltet.
Bring det i kog og tag gryden fra varmen.
Bræk chokoladen i små stykker og rør dem i sukkerlagen, til den er helt smeltet.
Pisk vanille og smør i saucen og server den varm eller kold.
|
|
Opskriften er vist 27014 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne