Kylling med løg
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : ejkild Indsendt : |
|
|
Kyllingen parteres i 4- 8 del vendes i mel og brunes i margarine.
Løgene skæres i skiver og koges i en gryde til de er klare.
Kyllingerne lægges nu over i gryden med løgene og tilsættes 2 dl bouillon, smages til med salt og peber.
Det hele skal nu simre svagt i ca. 1 time.
10 min før tid tilsættes ærterne. Jævnes ikke. Kyllingerne kan serveres i gryden og spises med flutes. |
|
Opskriften er vist 10161 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne