Krokodille tournedos
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Krokodille Indsendt : Red : |
|
|
Brun nødder og sukker i olivenolie i et par minutter. Tilsæt papaya og mango. Rør det hele sammen, lad det komme op at koge, tilsæt fond og lad det reducere. Tilsæt lidt rom og lad saucen simre i 15 minutter.
I mellemtiden krydres tournedos'erne med salt, peber og karry. Steg dem i vindruekerneolie. Når de er blevet smukt brune på begge sider tages de af panden.
Hæld lidt vand på panden og hæld derefter væden fra panden i saucen.
Hæld lidt sauce på hver tallerken og læg en tournedos ovenpå. Pynt evt. med lidt mango og nødder.
Serveres med Cous cous eller vilde ris. |
|
Opskriften er vist 21354 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer SerpentSun - 2012-07-20 20:49:11 Det lyder lækkert:-) Jeg prøvede, for nogle år siden, at grille krokodillekød. Det blev okay, men denne opskrift lyder mere lækker (og enkel). Men én ting slår mig dog: Hvad vil du anbefale, som tilbehør? Venligst. C |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne