Somalisk kokoskage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Somalia Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Mel, vand, olie og salt blandes og æltes til en blød dej, hvorefter den lægges til side. Fyld: Sukker smeltes til karamel, hvorefter smør og mælk kommes i og røres i 2 min. Kokos kommes i og det hele koger videre i 10 - 15 min. Dejen rulles nu tyndt ud på et meldrysset bord, hvor den prikkes ud i små runde former med en kop. Der lægges 1 spsk kokosfyld på hver cirkel og de foldes herefter sammen til halvmåner. Halvmånerne steges i olie eller bages i ovnen. |
|
Opskriften er vist 18868 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (52 stemmer) |
|
Kommentarer somalier - 2009-07-31 16:53:14 vi somaliske folk kan bare laver den bedste kage i verden anonym - 2009-04-04 19:07:11 Ej den er super lækker jeg synes somalianer laver de bedste kager lone rasmussen - 2008-10-30 10:39:30 Hvor lang tid skal de bages i ovnen? .. - 2008-09-23 13:36:44 hvor lang tid skal det have i ovnen ? og hvor meget vand skal der i ? Charlotte - 2008-04-14 15:34:15 det er supert lækket anonym - 2007-02-27 12:54:35 hvordan smeltes sukker til karamel?? Anna - 2005-01-01 01:01:01 Hvor lang tid skal de have i ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne