Somalisk kokoskage

Somalisk kokoskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Somalia

SomaliaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
1000 g.hvedemel
6 spsk.olie
 lidtsalt
 vand
 
 Fyld:
600 g.kokosmel
0.5 dl.mælk
150 g.smør
500 g.sukker
 
Opskrift:
Dej:
Mel, vand, olie og salt blandes og æltes til en blød dej, hvorefter den lægges til side.

Fyld:
Sukker smeltes til karamel, hvorefter smør og mælk kommes i og røres i 2 min. Kokos kommes i og det hele koger videre i 10 - 15 min.

Dejen rulles nu tyndt ud på et meldrysset bord, hvor den prikkes ud i små runde former med en kop. Der lægges 1 spsk kokosfyld på hver cirkel og de foldes herefter sammen til halvmåner. Halvmånerne steges i olie eller bages i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 18917 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-31 16:53:14
vi somaliske folk kan bare laver den bedste kage i verden

  -   2009-04-04 19:07:11
Ej den er super lækker jeg synes somalianer laver de bedste kager

  -   2008-10-30 10:39:30
Hvor lang tid skal de bages i ovnen?

  -   2008-09-23 13:36:44
hvor lang tid skal det have i ovnen ? og hvor meget vand skal der i ?

  -   2008-04-14 15:34:15
det er supert lækket

  -   2007-02-27 12:54:35
hvordan smeltes sukker til karamel??

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor lang tid skal de have i ovnen?