Somalisk bajiya
Hovedingrediens : Bælgplanter - Soyabønner Oprindelsesland : Somalia Indsendt : |
|
|
Soyabønnerne lægges i blød i koldt vand natten over (mindst 12 timer), hvorefter de blendes fint med resten af ingredienserne. Form derefter massen i små runde ringe og steg ringene i varm olie.
Tips: En somalisk ret, der minder om falaffel |
|
Opskriften er vist 20633 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2010-10-21 10:59:21 Lækkert, mine børn er vilde med det og de er meget kræsne :) tina - 2005-01-01 01:01:01 jeg har prøvet det og det smager mega godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne