Vild svampe lagsagne

Vild svampe lagsagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Ragout:
60 g.tørrede Carl Johan svampe (opblødt i 3 kopper kogende vand)
1000 g.champignon
500 g.squash i tern
1 stort løg
3 fedhvidløg
5 spsk.smør
6 spsk.tør sherry
2 tsk.hakket frisk timian blade
2.5 tsk.salt
0.25 tsk.sort peber
 
 Bechamel sovs:
1.25 l.mælk
100 g.smør
75 g.hvedemel
135 g.revet parmesan
2 tsk.dijonsennep
1.5 tsk.salt
500 g.lasagneplader
250 g.frisk mozzarella
45 g.revet parmesan
 
Opskrift:
Ragout:
Skær champignonerne i 1/4 og hak dem groft i en foodprocesser, rist svampene i 1 spsk. smør i 3 omgange, når svampene er gyldne tilsættes sherry og steg væden væk. Tilsæt de ristede champignon til de knugede Carl Johanner, og kog vandet fra Carl Johan svampene ind til ½ dl inden det tilsættes ragoutten. Svits squash derefter løg og til sidst hvidløg og timian og tilsæt det til svampene og smag til med salt og peber.

Bechamel sovs:
Smelt smørret, tilsæt mel og kog igennem et par min., tilsæt mælken og kog igennem, rør parmesan, sennep og salt i og tag gryden af varmen. Byg lasagnen op i en smurt bradepande (ca. 20 x 30 m høj kant) Start med sovs, pasta, ragout, pasta, mozzarella, pasta, og fortsæt til man slutter med mozzarella og drys med frisk revet parmesan. Bag den 45 minutter i ovnen ved 180 grader C og lad den afkøle lidt inden servering.

Serveres med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10415 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu