Vild svampe lagsagne
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Ragout:
Skær champignonerne i 1/4 og hak dem groft i en foodprocesser, rist svampene i 1 spsk. smør i 3 omgange, når svampene er gyldne tilsættes sherry og steg væden væk. Tilsæt de ristede champignon til de knugede Carl Johanner, og kog vandet fra Carl Johan svampene ind til ½ dl inden det tilsættes ragoutten. Svits squash derefter løg og til sidst hvidløg og timian og tilsæt det til svampene og smag til med salt og peber. Bechamel sovs: Smelt smørret, tilsæt mel og kog igennem et par min., tilsæt mælken og kog igennem, rør parmesan, sennep og salt i og tag gryden af varmen. Byg lasagnen op i en smurt bradepande (ca. 20 x 30 m høj kant) Start med sovs, pasta, ragout, pasta, mozzarella, pasta, og fortsæt til man slutter med mozzarella og drys med frisk revet parmesan. Bag den 45 minutter i ovnen ved 180 grader C og lad den afkøle lidt inden servering. Serveres med grøn salat. |
|
Opskriften er vist 10415 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne