Blomme parfait
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne piskes hvide.
Sukkeret varmes til sukkerlage med så lidt væde som muligt. (Dvs. at der kun skal være væde, så det ikke brænder på).
Den kogende sukkerlage piskes i de stive æggeblommer og stilles straks på køl.
Når massen er kold, piskes fløde til "let" flødeskum.
Sukker / æggeblommemassen vendes sammen med flødeskum.
Til sidst vendes blommerne (som er en forholdsvis lind grød) sammen, så det hele bliver en homogen masse.
Fryses i små skåle.
|
|
Opskriften er vist 18174 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne