Blomme parfait

Blomme parfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 dl.fløde
2 dl.Æggeblommer, pasteuriseret
450 g.sukker
200 g.blommer
 lidtsaft fra bær / frugt
 
Opskrift:
Æggeblommerne piskes hvide. Sukkeret varmes til sukkerlage med så lidt væde som muligt. (Dvs. at der kun skal være væde, så det ikke brænder på). Den kogende sukkerlage piskes i de stive æggeblommer og stilles straks på køl. Når massen er kold, piskes fløde til "let" flødeskum. Sukker / æggeblommemassen vendes sammen med flødeskum. Til sidst vendes blommerne (som er en forholdsvis lind grød) sammen, så det hele bliver en homogen masse. Fryses i små skåle.





karakterer:
Opskriften er vist 18174 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu