Bisonfilet med portvin
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Indsendt : Red : |
|
|
Brun fileten i meget varm olie og sæt den derefter i ovnen ved 220° i ca. 20 min. Herefter krydrer du den med salt og peber og lader den stege endnu 10 min. mens du af og til hælder lidt kalvefond over den. Tag så stegen ud og hold den varm. Kog stegeskyen op i en gryde sammen med portvin og resten af kalvefonden og tilsæt evt. trøffelstrimlerne. Skær stegen ud i tynde skiver, læg dem op på et varmt fad, hæld lidt af saucen over og server resten ved siden af.
Serveres med Broccoli, porrer og råstegte kartofler vil smage dejligt til. |
|
Opskriften er vist 18111 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Heide - 2013-01-09 16:20:32 Det er en rigtig god ret, smager bare godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne