Crannachan
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Rist havremelet gyldent i ovnen.
Pisk fløden blød og rør honning og whisky i. Gem nogle hindbær til pynt og drys resten med havremelet. Hindbær og mel vendes i flødeskummet og massen anrettes i glas. Pynt med bær og mel. |
|
Opskriften er vist 16882 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer mic - 2005-01-01 01:01:01 denne dessert er virkelig god! Husk også at drikke en god whisky til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne