Melbasauce
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Blend hindbær og honning.
Passér pureen gennem en sigte for at fjerne de små kerner og smag evt. til med yderligere honning.
Opbevar melbasaucen i køleskabet i op til et par dag – eller vælg at fryse den.
Servér over god vaniljeis gerne sammen med halve, udstene, flåede ferskner.
|
|
Opskriften er vist 10240 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne