Vanillecremesauce
Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vanillestangen og bring den langsomt i kog med mælken.
Pisk æggeblommer og sukker lyst i en skål.
Hæld mælken i æggene under piskning og tag vanillestangen op.
Hold cremen tilbage i gryden og varm op ved jævn varme, til cremen begynder at tykne og hænger fast på bagsiden af skeen.
Cremesaucen må ikke koge, så skiller den.
Tag gryden fra varmen og rør fløden i.
Si saucen.
Server den varm eller kold.
Der bliver ca. 6½ dl. sauce. |
|
Opskriften er vist 13633 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne