Indisk sveskeshutney

Indisk sveskeshutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.rosiner gerne sultanas
100 g.svesker uden sten
100 g.dadler uden sten
4 tørrede chilier
1 tsk.sennepsfrø
1.5 spsk.fintrevet ingefær
1 spsk.olie
1.5 dl.vand
1 dl.flydende tamarid
1 spsk.havsalt
350 g.røde chilier
2 tsk.ristede spidskommenfrø
 
Opskrift:
Udblød rosiner, svesker og dadler i vand i ca. 30 minutter og si vandet fra. Rist tørrede chili, sennepsfrø og ingefær i olie i en gryde, til chilien får farve. Tilsæt de tørrede frugter, vand, tamarind, salt og sukker. Kog det sammen til en tyk masse. Rens og hak de friske chilier og tilsæt dem. Rist spidskommenfrøene på en tør pande. Kom dem i en morter og stød dem fint. Kom spidskommen i chutneyen. Kog chutneyen i endnu 10 minutter. Hæld chutneyen på rengjorte glas. Luk til. Opbevares mørkt og køligt.

Tips:

Den flydende tamarind kan erstattes med 25 g. fast tamarind opløst i ½ dl kogende vand.





karakterer:
Opskriften er vist 11884 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu