Springbuk med sojabønner
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Antilope Kilde : Kalu Indsendt : Red : |
|
|
Vend bønnespirer i olien og tilsæt den røde peberfrugt skåret i strimler. Krydder med ingefær og sojasauce Steg springbuksteak'ene 2-3 minutter på hver side i olie og krydder dem med salt og peber. Tilsæt cognac, hvidvin og bouillon, og lad det koge ind til 2/3 og tilsæt smør. Kom lidt sauce på hver tallerken og læg kødet sammen med sojabønner drysset med hakket persille.
Serveres med grillede tomater drysset med hvidløg og basilikum, ristede champignon og godt brød. |
|
Opskriften er vist 15059 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne