Springbuk med sojabønner

Springbuk med sojabønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Antilope

Ukendt oprindelseslandKilde : Kalu

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 springbuk steaks
250 g.sojabønnespirer
0.5 rød peberfrugt
50 g.smør
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
2 dl.bouillon
1 spsk.cognac
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vend bønnespirer i olien og tilsæt den røde peberfrugt skåret i strimler. Krydder med ingefær og sojasauce Steg springbuksteak'ene 2-3 minutter på hver side i olie og krydder dem med salt og peber. Tilsæt cognac, hvidvin og bouillon, og lad det koge ind til 2/3 og tilsæt smør. Kom lidt sauce på hver tallerken og læg kødet sammen med sojabønner drysset med hakket persille.

Serveres med grillede tomater drysset med hvidløg og basilikum, ristede champignon og godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15059 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu