Sursyltede blommer

Sursyltede blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sveskeblommer
5 dl.hvidvinseddike
250 g.sukker
1 laurbærblad
 
Opskrift:
Prik blommerne og kom dem i en krukke. Hæld eddiken over. Lad det trække i 1 døgn.

Bring halvdelen af eddiken i kog sammen med sukker og laurbærblad. Kom lagen i et rengjort glas og afkøl den. Kom blommerne i. Luk til.

Opbevares i køleskab.

Tips:

Blommerne er fine som tilbehør til stegt kød.





karakterer:
Opskriften er vist 11533 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Godt for stemmen hvis man synger (=