Sursyltede blommer
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Prik blommerne og kom dem i en krukke.
Hæld eddiken over.
Lad det trække i 1 døgn.
Bring halvdelen af eddiken i kog sammen med sukker og laurbærblad. Kom lagen i et rengjort glas og afkøl den. Kom blommerne i. Luk til. Opbevares i køleskab. Tips: Blommerne er fine som tilbehør til stegt kød. |
|
Opskriften er vist 11590 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2005-01-01 01:01:01 Godt for stemmen hvis man synger (= |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne