Jordbærtærte med mascarponecreme

Jordbærtærte med mascarponecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mørdejsbund evt. med lidt citronskal i
225 g.mascarpone
1.5 dl.yoghurt naturel eller citronyoghurt
1 vaniljestang
25-50 g.sukker eller flormelis
2 dl.piskefløde pisket til blødt skum
 jordbær
 evt.flormelis
 evt.jordbærsyltetøj fortyndet med vand og siet
 
Opskrift:
Mascarponen røres sammen med yoghurten. Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud og tilsættes mascarponen. Kom halvdelen af sukkeret i og rør rundt. Smag til med sukker. Flødeskummet piskes i. Cremen fordeles i tærtebunden. Jordbærrene lægges oven på cremen i et tyk lag. Til sidst kan tærten drysses med flormelis eller pensles med det fortyndede og siede jordbærsyltetøj.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jordbærtærte

karakterer:
Opskriften er vist 17991 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-11 13:06:10
Der står intet om bagning?

  -   2008-07-13 16:10:42
Det ENESTE jeg syntes kunne gøre den lidt bedre, er en mazarinbund! Det gør den lige den tand ekstra lækker.