Jordbærtærte med mascarponecreme
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Mascarponen røres sammen med yoghurten. Vaniljestangen flækkes, og kornene skrabes ud og tilsættes mascarponen. Kom halvdelen af sukkeret i og rør rundt. Smag til med sukker. Flødeskummet piskes i. Cremen fordeles i tærtebunden. Jordbærrene lægges oven på cremen i et tyk lag. Til sidst kan tærten drysses med flormelis eller pensles med det fortyndede og siede jordbærsyltetøj.
|
|
Opskriften er vist 17991 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-11 13:06:10 Der står intet om bagning? Louise - 2008-07-13 16:10:42 Det ENESTE jeg syntes kunne gøre den lidt bedre, er en mazarinbund! Det gør den lige den tand ekstra lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne