Chokoladetærte 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Den dybfrosne tærtebund sættes i ovnen i cirka ti minutter, til den er let gylden.
Bland smør, chokolade, et lille nip salt og otte strøgne spiseskefulde kakao i en skål.
Sæt skålen op en gryde med lidt vand i og lad blandingen smelte ved svag varme.
Pisk æg og sukker sammen.
Bland tre spiseskefulde syrnet fløde og tre spiseskefulde sirup i, til det får en lind konsistens. Når chokoladen er smeltet, blandes det hele sammen.
Derefter hældes det i tærtebunden, og tærten stilles i en 150 grader varm ovn.
Tærten skal bage cirka 40 minutter.
Serveres med cremefraiche og eventuelt friske bær. |
|
Opskriften er vist 13986 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne