Blesbuk med pærer

Blesbuk med pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Antilope

Ukendt oprindelseslandKilde : Kalu

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 blesbuksteaks
 olivenolie til stegning
2 kartofler
1 løg
1 gulerod
2 dl.bouillon
1 kvisttimian og merian
50 g.smør
 hakket koriander
3 pærer
 saft fra 0.5 citron
1 spsk.honning
50 g.nødder
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær grøntsagerne i store stykker og vend dem i smørret, det må ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydderurter og lad det hele simre ca. 30 min. Tag timian og merian op igen. Si massen gennem en fin sigte eller blend den og smag til med peber, salt og koriander.

Skær de skrællede pærer i tern og lad dem simre i honningen. Tilsæt citronsaft og kom de hakkede nødderne i pærekompotten.

Steg steakene i olivenolie 2-3 min. på hver side. Anret sovsen på en varm tallerken. Læg steakene ovenpå og pynt med korianderblade.

Serveres med Pærekompotten og små kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 11015 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu