Blesbuk med pærer
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Antilope Kilde : Kalu Indsendt : Red : |
|
|
Skær grøntsagerne i store stykker og vend dem i smørret, det må ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydderurter og lad det hele simre ca. 30 min. Tag timian og merian op igen. Si massen gennem en fin sigte eller blend den og smag til med peber, salt og koriander.
Skær de skrællede pærer i tern og lad dem simre i honningen. Tilsæt citronsaft og kom de hakkede nødderne i pærekompotten. Steg steakene i olivenolie 2-3 min. på hver side. Anret sovsen på en varm tallerken. Læg steakene ovenpå og pynt med korianderblade. Serveres med Pærekompotten og små kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 11015 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne